sharing mimpi lu dong

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: sharing mimpi lu dong

Post by BabyDave on Tue 6 May - 13:47

mimpi kawin sama temen satu biro lu ya???hahahahahaha gampang ketebak banget sih lu
avatar
BabyDave
pengangguran
pengangguran

Number of posts : 323
Age : 26
Location : rock street
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sharing mimpi lu dong

Post by cwcantik on Tue 6 May - 15:53

bukan gitu pid, kawin bukan nikah klo kawin tuh yang pake keringetan!!
naah itu pid!
artinya apa tuh?

_________________
Coitus ergo sum
avatar
cwcantik
dewi persik's biggest fan
dewi persik's biggest fan

Number of posts : 158
Location : Surga Dunia
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sharing mimpi lu dong

Post by BabyDave on Tue 6 May - 16:16

cwcantik wrote:bukan gitu pid, kawin bukan nikah klo kawin tuh yang pake keringetan!!
naah itu pid!
artinya apa tuh?


itu mah mimpi basah pig kagak ada tafsirannya!!!!!! lu nya aja yang ngeres pikirannya ampe kebawa mimpi, dasar muka bokep lu!!!!! pig pig pig pig
avatar
BabyDave
pengangguran
pengangguran

Number of posts : 323
Age : 26
Location : rock street
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sharing mimpi lu dong

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum